Mainos
Mainos

Australiassa kahdeksan lasta löydetty surmattuna talosta

Australiassa kahdeksan lasta on löydetty kuolleena Cairnsin kaupungissa maan koillisosassa, kertovat useat mediat. Nuorin oli vain puolitoistavuotias, vanhin 15.

Kuolinsyystä esiintyy erilaisia arvioita: ABC-kanavan mukaan paikallisesta talosta löydetyt lapset olisi puukotettu. Cairns Postin mukaan lapset olisivat tukehtuneet.

Joidenkin lähteiden mukaan kuolleista kuusi olisi lapsia ja kaksi aikuisia.

Cairns Postin mukaan tapahtuman ei uskota liittyvän terrorismiin.

34-vuotiaan naisen kerrotaan haavoittuneen. Poliisin mukaan nainen on sairaalassa ja hänen tilaansa kuvataan vakaaksi. Nainen auttaa poliisia tutkimuksissa.

Sydney Morning Heraldin mukaan Australian uutistoimisto AAP on haastatellut haavoittuneen naisen sukulaista, joka sanoo kuolleiden lasten olevan sisaruksia ja haavoittuneen naisen heidän äitinsä.

Kuolleiden lasten 20-vuotiaan veljen kerrotaan löytäneen uhrit talosta.

Tapahtumapaikka sijaitsee Manoorassa. Kyseinen esikaupunkialue sijaitsee kymmenen minuuttia Cairnsin keskustasta.

Isäpuoli kadoksissa

Sky News kertoo, että lasten isäpuoli on asunut talossa, mutta hänen nykyistä olinpaikkaansa ei tiedetä.

Poliisi on vahvistanut kuolemat, mutta ei surmien tekotapaa. Poliisi ei myöskään ole vahvistanut, ovatko kuolleet haavoittuneen äidin lapsia.

Poliisin mukaan Queenslandin osavaltion pääkaupungista Brisbanesta on lähetetty erikoistutkijoita tapahtumapaikalle. Täsmällisestä uhriluvusta ei vielä ole täyttä varmuutta.

- Tämä on traaginen tapahtuma, mutta tilanne on hallinnassa, eikä ihmisten tarvitse olla huolissaan. Uhreja on oletettavasti kahdeksan. Tapahtumapaikka on nyt eristetty, poliisista kerrotaan.

Suositussa turistikohteessa Cairnissa asuu yli 150 000 ihmistä. Australialaismedia on uutisoinut, että tapahtumapaikan naapurustossa asuu pääosin alkuperäiskansaa aboriginaaleja. Heillä on korkeat rikosluvut. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme