Mainos
Mainos

Auto sinkoutui päiväkotiin - yksi kuoli, useita loukkaantui

Floridassa Yhdysvalloissa yksi lapsi on kuollut ja toistakymmentä loukkaantunut auton törmättyä päiväkotiin. Poliisin mukaan auto sinkoutui päiväkotiin toisen auton törmättyä siiihen.

Poliisin edustaja kertoo, että moni lapsista loukkaantui erittäin vakavasti. Nuoret uhrit kuljetettiin viiteen eri sairaalaan Orlandon alueella. Sairaalassa kuollut oli tyttö, jonka ikää ei ole kerrottu. Päiväkoti on tarkoitettu kuusiviikkoisista vauvoista 12-vuotiaisiin.

Paikalle rientänyt vanhempi kertoi uutistoimisto AFP:lle nähneensä valtavan reiän rakennuksen kyljessä, vaikka erään silminnäkijän mukaan päiväkotiin singonnut auto oli pieni. Pelastusviranomaisen mukaan sisällä oli törmäyksen aikaan yli 50 lasta.

Onnettomuuden aiheuttaneen kaupunkimaasturin kuljettaja kaasutti pois paikalta. Auto on löydetty mutta kuljettaja kateissa. Ajoneuvo on rekisteröity 28-vuotiaalle miehelle, joka on aiemmin tuomittu kokaiinin salakuljetuksesta.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme