Mainos
Mainos

Autoilija ampui poliiseja Saksassa

Liikennepoliisien pysäyttämäksi joutunut autoilija ampui kolme poliisia ja haavoitti yhtä lähellä Dortmundia Saksan länsiosassa keskiviikkona. Poliisit pysäyttivät miehen, koska tämä ei käyttänyt turvavyötä. Kaksi poliisia pysäytti miehen rutiinitarkastuksessa, jolloin tämä avasi välittömästi tulen tappaen 36-vuotiaan poliisimiehen laukauksella päähän. Poliisimiehen 25-vuotias naiskollega haavoittui tulituksessa vakavasti.

Mies pakeni autollaan, mutta hänen pysäyttämisekseen pystytettiin nopeasti tiesulkuja. Kun tappaja tuli yhdelle tiesuluista, hän alkoi jälleen tulittaa ja tappoi kaksi poliisia, miehen ja naisen, minkä jälkeen hän jatkoi pakoaan. Uutistoimisto DPA:n saamien tietojen mukaan mies löydettiin myöhemmin illalla kuolleena autostaan.

Saksan poliisin mukaan pakosalla oleva tappaja oli 31-vuotias dortmundilainen mies, jonka ajokortti on otettu kuivumaan huhtikuussa. Hänen tekojensa motiivi on kuitenkin edelleen poliisin mukaan epäselvä. Dortmundin alueella on tapettu tänä vuonna jo neljä poliisia.
(STT-DPA-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme