Mainos
Mainos

Autojen yliajama kiinalaistyttö kuoli vammoihinsa

Kaksivuotias Yue Yue kuoli tänään saamiinsa vammoihin kantonilaisessa sairaalassa Etelä-Kiinassa. Kahden auton yliajaman pikkutytön kohtalo on järkyttänyt ja samalla raivostuttanut kiinalaisia kautta maan.

Valvontakamera tallensi viime viikolla tapahtuneet yliajot Foshanin kaupungissa. Videon karmein viesti on kuitenkin ohikulkijoiden välinpitämättömyys. Ainakin 18 ihmistä kulki henkitoreissaan maanneen pikkutytön ohi tekemättä elettäkään auttaakseen häntä.

Lopulta vanhempi nainen korjasi hänet ajotieltä sivuun ja ryhtyi kutsumaan apua paikalle.

Kiinassa laki ei määrä ihmisiä auttamaan hätään joutuneita. Pikkutytön kuolemantapaus on kuitenkin käynnistänyt keskustelut siitä, pitäisikö vastaava välinpitämättömyys onnettomuustilanteessa tehdä rangaistavaksi teoksi rikoslaissa.

Eräät ohikulkijat selittivät kauhistuneensa näkemästään niin paljon, että jatkoivat kiireesti matkaansa pois tapahtumapaikalta.

Viisivuotiaan tytön äiti kertoi Guangzhou Daily lehdelle, että hänen tyttärensä pelästyi ja alkoi itkeä nähdessään veren valuvan pikkutytön suusta ja nenästä. Hän halusi viedä tyttärensä pois nopeasti tapahtumapaikalta. Monet väittivät, etteivät olleen huomanneet mitään.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme