Mainos
Mainos

Autonkokoinen lentokoneen osa putosi parkkipaikalle USA:ssa

Ostoskeskuksen asiakkaat kokivat eilen melkoisen yllätyksen, kun suurikokoinen lentokoneen osa putosi parkkipaikalle Floridassa Yhdysvalloissa.

Autonkokoinen pala oli peräisin ostoskeskuksen yllä lentäneestä Atlas Air -yhtiön rahtikoneesta. Kanootin muotoiseksi kuvailtu osa painoi peräti 68 kiloa, mutta viranomaisten mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Nyt osavaltion viranomaiset ja lentoyhtiön edustajat tutkivat, miten osa pääsi irtoamaan Boeing 747 -koneen siivestä. Chilestä lähtenyt rahtikone oli lähestymässä Miamin kansainvälistä lentokenttää noin 450 metrin korkeudessa, kun lasikuitupaneeli irtosi ja putosi kahden tyhjän pysäköintipaikan väliin.

- Kone laskeutui turvallisesti Miamin lentokentälle. Tietääksemme kukaan ei loukkaantunut eikä aineellisia vahinkoja tullut, Atlas Airin edustaja sanoi. Atlas on yksi maailman suurimmista rahtiliikenneyhtiöistä.

Osien putoaminen ilmassa olevista lentokoneista on hyvin harvinaista.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme