Mainos
Mainos

Autopommi räjähti Tukholmassa

Isä ja kahdeksanvuotias poika loukkaantuivat tänään autopommin räjähdettyä Tukholman esikaupungissa Nackassa. Poliisin mukaan pommi oli suunnattu perhettä vastaan. Poliisi ei ole esittänyt arveluja teon motiivista.

Autopommi räjähti noin kello 10.30 paikallista aikaa. Räjähdyksessä loukkaantuivat poliisin mukaan isä ja hänen kahdeksanvuotias poikansa. He saivat vammoja lähinnä lentävästä lasista. Kummankaan vammat eivät ole hengenvaarallisia. Auto oli pysäköity sairaalan pysäköintialueelle.

Myös perheen äiti oli räjähdyshetkellä parkkipaikan läheisyydessä. Hän sai shokin ja on myös hoidettavana sairaalassa. Auto, jossa pommi räjähti, kuului oletettavasti loukkaantuneelle perheelle.

Poliisi on vahvistanut, että loukkantunut mies ja hänen perheensä olivat poliisin suojeluksessa. Mies on toimittaja uusnatsien toimintaa tutkivassa lehdessä.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme