Mainos
Mainos

Autopommi tappoi Pakistanissa

Ainakin kolmetoista ihmistä on surmansa kun voimakas pommi räjähti Pakistanin pääkaupungissa Islamabadissa tänään. Lisäksi räjähdyksessä on loukkaantunut kymmeniä ihmistä.

Pakistan

Pakistanin pommi räjähti aamuruuhkan aikaan, kun kaupungin vilkkaimmalla hedelmä- ja vihannestorilla oltiin purkamassa hedelmälastissa ollutta kuorma-autoa. Pommi räjäytettiin todennäköisesti kaukolaukaisimella.

Tiedot uhrien määrästä olivat pitkään ristiriitaisia. Sairaalalähteiden mukaan kahdeksan ihmistä kuoli heti pommin räjähdettyä. Uhrien määrän pelättiin vielä nousevan, sillä useiden loukkaantuneiden tila oli kriittinen.
Poliisilla ei vielä ole varmaa tietoa pommin asettajasta. Aiemmin Pakistanin viranomaiset ovat syyttäneet useista maassa tehdyistä terroriteoista Intian tiedustelupalvelua.

Intia on puolestaan kiistänyt osallisuutensa tekoihin ja syyttänyt Pakistania separatistien tukemisesta Intian puolella rajaa.
(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme