Mainos
Mainos

Autovaras rötösteli itselleen ison syytenivaskan Australiassa

Australiassa autovarkauteen syyllistynyt mies rötösteli itselleen parissa päivässä melkoisen syytevyöryn.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun 22-vuotias mies ja tämän 21-vuotias naiskumppani ryöstivät Perthissä auton vasaralla uhaten.

Ryöstö käynnisti tuntien takaa-ajon, jonka aikana mies ajeli pitkin ja poikin Perthin katuja ja puistikoita. Takaa-ajon aikana mies meinasi muun muassa ajaa häntä jahdanneen poliisin päälle.

Poliisia paetessaan mies myös hylkäsi kertaalleen ryöstämänsä auton ja pakotti toisen auton kuljettajan luovuttamaan itselleen omansa. Mies yritti samaa myös kolmen muun auton kohdalla.

Pakomatka päättyi kolariin, jonka päätteeksi mies toimitettiin sairaalahoitoon. Kolarointi ei kuitenkaan lopettanut miehen rötöstelyintoa, vaan tämä pakeni, kun poliisi oli hakemassa häntä sairaalasta. Mies hyppäsi pois pyörätuolista, jolla häntä oltiin siirtämässä sairaalan ulkopuolelle ja aloitti uuden pakoreissun.

Miestä jahdattiin uudemman kerran noin sadan poliisin voimin. Hänet saatiin lopulta uudelleen kiinni perthiläisessä lähiössä sijaitsevasta puutarhasta.

Miestä odottavat syytteet kaikkiaan 20 eri rikkeestä.

Myös miehen kanssa auton varastanut naiskumppani pidätettiin. Naista odottaa syyte tapahtumaketjun aloittaneesta autovarkaudesta.

(MTV3 - AP)

KATSO VIDEO TAKAA-AJOSTA

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme