Mainos
Mainos

Avustaja: Jeltsin jo toipumassa

Presidentti Boris Jeltsin on loma-asunnollaan Moskovan ulkopuolella toipumassa eilisestä sairauskohtauksesta. Presidentin tiedottaja Dmitri Jakushkin sanoo Jeltsinin myös jatkavan työntekoa keuhkoputken tulehduksesta huolimatta.

Jeltsin joutui sairastumisen vuoksi peruuttamaan täksi päiväksi kaavaillun Venäjän ja Valko-Venäjän valtioliittosopimuksen allekirjoittamisen. Valko-Venäjän presidentti Aleksandr Kutshma ei tullut Moskovaan lainkaan. Jeltsinin avustajat vakuuttavat, että vuosikausia vireillä ollut sopimus valtioliitosta allekirjoitetaan joulukuussa.

Venäläisissä tiedotusvälineissä on suhtauduttu varsin epäilevästi tietoihin Jeltsinin keuhkoputkentulehduksesta. Sevodnja-lehden etusivun otsikko oli: "Sotilaskaappaus Venäjällä?". Lehden mukaan Jeltsin on joko vakavasti sairas tai sitten sotilaat ovat päättäneet, että heidän on aika ottaa Venäjän ohjakset omiin käsiinsä. (STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme