Mainos
Mainos

Avustusjärjestö suunnittelee uusien lapsikotien rakentamista kriisialueelle

Kansainvälinen SOS-lapsikyläjärjestö on aloittanut neuvottelut viranomaisten kanssa uusien lapsikylien rakentamisesta Indonesiaan, Thaimaahan ja Sri Lankaan.

Kansainvälinen SOS-lapsikyläjärjestö tehostaa toimiaan Aasian katastrofialueen lasten auttamiseksi. Järjestö on aloittanut neuvottelut viranomaisten kanssa uusien lapsikylien rakentamisesta nopealla aikataululla Sri Lankaan, Indonesiaan ja Thaimaahan. Lisäksi Intian nykyisiin lapsikyliin rakennetaan lisää koteja.

Intian ja Sri Lankan lapsikyläjärjestöt ovat myös pystyttäneet kriisialueille 16 hätäapuleiriä, jotka ovat auttaneet yli 6000:a vanhempansa kadottanutta lasta. Leireistä käsin jatketaan lasten vanhempien ja läheisten etsintää. Lapset, joille ei löydy lähisukulaisia, sijoitetaan mahdollisuuksien mukaan paikallisiin lapsikyliin.

Aasian kriisialueella sijaitsee yli 50 lapsikylää Bangladeshissa, Indonesiassa, Intiassa, Sri Lankassa ja Thaimaassa. Kylät säilyivät luonnonkatasrofissa vahingoitta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme