Mainos
Mainos

BA ja Air France peruvat Yhdysvaltain-lentojaan

Lentoyhtiöt British Airways ja Air France peruvat jälleen Yhdysvaltoihin suuntautuneita lentoja. Yhdysvaltain viranomaiset ovat kertoneet epäilevänsä al-Qaidan suunnittelevan terrori-iskuja lennoille.

Sekä British Airways että Air France ovat jälleen peruneet lentojaan turvallisuussyiden takia.

British Airways ilmoitti peruvansa kolme Lontoosta Yhdysvaltoihin suuntautuvaa lentoa huomenna ja ylihuomenna. Muutamia tunteja tämän jälkeen myös Air France ilmoitti peruvansa kaksi lentoa Pariisista Washingtoniin.

Yhdysvaltain viranomaiset ovat kertoneet saaneensa tietoja, joiden mukaan al-Qaida -terroristijärjestö aikoo iskeä viidelle tai kuudelle Euroopasta Yhdysvaltoihin suuntautuvalle lennolle. Niiden joukossa ovat British Airwaysin peruuttamat vuorot.

Tämän kuun alussa useita British Airwaysin lentoja peruttiin terroriuhan vuoksi ja Yhdysvaltain turvallisuusviranomaisten pyynnöstä. Silloin Britannian liikenneministeriö arvioi, että terrorismipelko jatkuu vielä pitkään.

(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme