Mainos
Mainos

Balin uhrien määrä nousee

Balin tuhoisassa pommiräjähdyksissä viikko sitten kuoli paljon enemmän ihmisiä kuin tähän mennessä ilmoitetut yli 180, sanoivat Indonesian viranomaiset tänään.

Monien räjähdyksessä ja sitä seuranneessa tulipalossa kuolleiden ruumiit ovat tuhoutuneet niin pahoin, että niiden tunnistaminen voi viedä jopa kuukausia, jos kaikkia koskaan pystytään tunnistamaan.

Tulipalo tuhosi täysin kaksi Kutan turistirannan ravintolaa. Tällä hetkellä esimerkiksi australialaisia kuolonuhreja on tunnistettu vasta 30, mutta kadoksissa on edelleen 84, joiden pelätään kuolleen. Kaikkiaan lauantaisessa räjähdyksessä kuoli ihmisiä yli paristakymmenestä maasta. Eniten uhrien joukossa on australialaisia, brittejä ja indonesialaisia.

Paikalliseen Sanglahin sairaalaan viedyistä ruumiista oli tähän päivään mennessä varmasti tunnistettu vasta 42, kertoivat paikalliset viranomaiset. Sairaalassa työskentelee edelleen kellon ympäri 23 indonesialaista ja 39 ulkomaista lääkäriä.

(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme