Mainos
Mainos

Bangladeshissa syntyi kaksipäinen tyttövauva – sairaalaan valtava ihmisryntäys

Bangladeshissa on syntynyt tyttövauva, jolla on kaksi päätä. Tyttövauva syntyi myöhään eilen illalla. Vauva on nyt hoidossa maan suurimmassa sairaalassa Dhakassa hengitysvaikeuksien vuoksi.

–K un näin vauvani, olin ällikällä lyöty. Hänellä on kaksi täysin kehittynyttä päätä. Hän syö kahdella suulla ja hengittää kahden nenän kautta, vauvan isä Jamal Mia kommentoi.

– Kiitän Jumalaa, että hän ja äiti ovat nyt kunnossa.

Vauva syntyi sairaalassa keisarinleikkauksella. Alustavien testien mukaan vauvan ruumissa ei näyttäisi olevan muita poikkeamia.

– Kahta päätä lukuunottamatta vauvan muut elimet ja raajat ovat kuin normaalilla vastasyntyneellä, sairaalan johtaja Abu Kawsar kommentoi.

Vauva syntyi sairaalassa Brahmanbariassa, joka sijaitsee noin 120 kilometrin päässä Dhakasta. Kun tieto ”ihmevauvasta” alkoi levitä, tuhannet ihmiset ryntäsivät sairaalaan vauvaa katsomaan.

– Koko kylä saapui klinikalle. Siellä oli tuhansia ihmisiä, joista osa oli saapunut läheisistä kylistä.

– On hyvä, että vauva on nyt tuotu Dhakaan. Muuten emme olisi pystyneet hallitsemaan yleisöryntäystä.

Vauvan isä on huolissaan siitä, ettei hän kykene maksamaan, mikäli tyttö tarvitsee erikoishoitoa.

– Olen surullinen hänen puolestaan. Hän on syntynyt köyhälle miehelle. Minulla ei ole rahaa edes pitää kunnolla huolta hänen äidistään.

Bangladeshissa on aiemminkin syntynyt kaksipäinen vauva vuonna 2008. Vauva menehtyi kuitenkin myöhemmin.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme