Mainos
Mainos

Bangladeshissa vakava tehdaspalo

Tekstiilitehtaassa syttyneessä tulipalossa on kuollut ainakin 50 ihmistä, mutta kuolonuhrien määrä epäillään kasvavan. Tehtaassa oli palon syttymishetkellä noin 500 ihmistä.

Ainakin 50 ihmistä on kuollut tekstiilitehtaassa riehuneessa palossa Bangladeshissa. Silminnäkijöiden mukaan tulipaloa edelsi sähkökatko.

Kaikkiaan palaneessa rakennuksessa oli tulipalon syttymishetkellä noin 500 ihmistä, joten kuolonuhrien määrän pelätään kasvavan. Silminnäkijöiden mukaan tulipaloa edelsi sähkökatko. Monet loukkaantuneista ovat sairaalahenkilökunnan mukaan kriittisessä tilassa.

Tehtaan pääportti oli palon syttymishetkellä lukittuna, minkä vuoksi monet työntekijöistä jäivät sisälle loukkuun. Monet myös loukkaantuivat pahoin hypätessään tulta pakoon nelikerroksisen rakennuksen ylimmistä kerroksista. Suurin osa tehtaassa työskennelleistä on naisia.

Bangladeshissa on kaikkiaan noin 4000 tekstiilitehdasta, ja tekstiilit ovat maan suurin vientituote. Tehtaiden turvajärjestelyt ovat usein huonoja.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme