Mainos
Mainos

Batman-verilöyly tuo kieltoja elokuvateattereihin

Yhdysvalloissa iso elokuvateatteriketju on ilmoittanut kieltävänsä naamarit sekä leluaseet elokuvateattereissaan Denverissä tapahtuneen verilöylyn vuoksi.

AMC-elokuvateatteriketju kertoi tiedotteessa, että se ei aio sallia teattereihinsa naamiaisasuja, jotka saattavat tehdä muiden katsojien olon "epämukavaksi". Tiedotteen mukaan kieltojen tarkoitus on taata katsojille mahdollisimman suuri mielenrauha.

– AMC-teatterit on erittäin surullinen Auroran tragedian johdosta. Elokuvissakäynti on osa sosiaalista ympäristöämme ja tämä järjetön teko ravisuttaa meitä ytimiämme myöten.

Teatteriketju totesi, ettei suunnittele tällä hetkellä muutoksia elokuvien näytösaikoihin. Teattereiden turvakäytäntöjä aiotaan kuitenkin tiukentaa.

– Emme salli teattereihimme ketään katsojia, jotka ovat naamioituneita tavalla, jotka saavat muut katsojat tuntemaan olonsa epämukavaksi.

– Emme aio sallia kasvoja peittäviä naamioita tai leluaseita rakennustemme sisäpuolella.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme