Mainos
Mainos

BBC: Britannian lentoturman uhriluku voi nousta

Britannian eilisen lentoturman uhriluku voi poliisin mukaan vielä nousta, kertoo BBC. Viranomaiset jatkavat tänään edelleen etsintöjä onnettomuuspaikalla.

Poliisi on saanut noin 40 yhteydenottoa ihmisiltä, jotka pelkäävät, että heidän sukulaisensa ovat voineet kuolla tai loukkaantua turmassa.

Eilen seitsemän ihmisen kerrottiin kuolleen, kun hävittäjä putosi valtatielle ilmailunäytöksessä Shorehamissa lähellä Brightonia Etelä-Englannissa.

Turmassa kerrottiin loukkaantuneen 14 ihmistä, joista neljä kuljetettiin eilen sairaalaan. Poliisin mukaan yksi sairaalaan viedyistä oli koneen lentäjä, joka taistelee tällä hetkellä hengestään, BBC kertoo.

Silminnäkijöiden mukaan 1950-luvulla valmistettu Hawker Hunter -hävittäjä yritti tehdä silmukan, mutta ajautui liian matalalle, ja osui maahan. Kone syttyi paikallisen median mukaan tuleen, mutta lentäjä saatiin vedettyä ulos hylystä.

Valtatie on suljettu kokonaan liikenteeltä, eikä sen avaamisesta ole tietoa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme