Mainos
Mainos

BBC: Juontajapariskunta houkutteli teinipoikia seksiin parkkipaikoilla – aviomies piti vahtia

Kahta Britannian yleisradioyhtiö BBC:n entistä radiojuontajaa syytetään alaikäisten poikien houkuttelemisesta seksiin julkisella paikalla.

Julie ja Tony Wadsworth olivat syyttäjän mukaan harrastaneet seksiä parkkipaikalla suuren teini-ikäisten poikien joukon katsellessa.

Syytettyjen myös epäillään myös houkutelleen poikia useaan kertaan seksiin vuosien 1992-1996 aikana.

Syytekirjelmästä selviää, että nyt 60-vuotias Julie Wadsworth harrasti seksiä kun hänen miehensä piti vahtia. Teot tapahtuivat muun muassa parkkipaikoilla. Pojat olivat iältään 11 ja 14 vuoden välillä.

Syyttäjä Miranda Moore sanoo, että pariskunta tiesi tarkalleen, että nuoret pojat myös katselivat joukolla seksiakteja.

BBC:n mukaan eräs parin uhreista kertoo Julien pukeutuneen niin sanottuun vilauttelijan pitkään takkiin, valkoisiin korkokenkiin, sukkiin, sukkanauhoihin ja korkealla halkiolla varustettuun hameeseen.

Syyttäjän mukaan kaikki pojat olivat aivan liian nuoria seksiin. Raskauttava syytekohta on myös se, että Wadsworthit etsivät tietoisesti julkisella paikalla harjoitetusta seksistä lisäjännitystä elämään.

Molemmat syytetyt ovat kiistäneet kaikki syytteet. Julie Wadsworth kertoi poliisikuulustelussa vain halunneensa piristää pariskunnan seksielämää, eikä esiintyä julkisesti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme