Mainos
Mainos

BBC: Koira tappoi miehen, joka yritti suojella omaa koiraansa

Pohjois-Englannissa Huddersfieldissä koira on tappanut miehen, kertoo BBC. Miehen epäillään yrittäneen suojella omaa koiraansa, kun toinen koira hyökkäsi hänen kimppuunsa. 52-vuotias mies kuoli saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Myös miehen yorkshirenterrieri sai vammoja hyökkäyksessä.

Hyökkäys tapahtui lähellä uhrin kotia. Uhri ja hyökänneen koiran omistaja olivat tiettävästi naapureita.

Poliisi oli aiemmin vienyt hyökänneen koiran omistajaltaan, koska koiran pelättiin olevan vaarallinen. Guardianin mukaan poliisi oli halunnut selvittää, oliko kyseessä Britanniassa kielletty pitbull. Poliisin selvityksen mukaan kyseessä ei kuitenkaan ollut kielletty rotu. Rodusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Koira hyökkäsi miehen kimppuun vain päiviä sen jälkeen, kun se oli palautettu omistajalleen. Koiran omistaja pidätettiin hyökkäyksen jälkeen.

Hyökännyt koira vietiin poliisin kenneliin odottamaan jatkotoimenpiteitä.

Korjattu aiempaa uutista ja jutun kuvaa: Koiran rodusta on liikkeellä vaihtelevaa tietoa ja kyseessä saattaa olla myös sekarotuinen koira. Jutun kuvituksessa aiemmin olleet pit bullin ja bullterrierin kuvat on poistettu ja tekstiä muutettu rodun osalta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme