Mainos
Mainos

BBC:n Isis-sketsi suututti – ”Terroristien vaimoilta” rankkaa huumoria itsemurhaiskuista

Usea brittilehti uutisoi BBC:n ristiriitaisen vastaanoton saaneesta sketsistä.

Britannian yleisradioyhtiö BBC julkaisi verkossa pätkän Revolting-ohjelmasta, joka sai pian osan katsojista kimpaantumaan. Yhdysvaltalaista tosi-tv-formaattia parodioivassa sketsissä esitellään terroristijärjestö ”Isisin täydelliset naiset”. Sketsissä viitataan muun muassa Suomessakin näytettyihin NYC:n täydelliset naiset - ja OC:n täydelliset naiset -ohjelmiin, joissa rikkaat kotirouvat esittelevät luksuselämäänsä ja ihmissuhdesotkujaan.

Isisin täydelliset naiset -sketsissä näyttelijät esittelevät muun muassa pommivöitä, puhuvat teloitustapahtumiin pukeutumisesta. Yksi roolihahmoista kertoo jääneensä leskeksi miehensä itsemurhaiskun takia kuudesti.

Voit katsoa sketsin täältä.

Telegraph-lehden mukaan osa ohjelman katsojista on pettynyt BBC:n toimintaan ja sketsiä on pidetty vaaleaihoisten kristittyjen muita ihmisryhmiä ylenkatsovana huumorina.

– Olen häpeissäni, että BBC on tuottanut moisen ohjelman. Tämä on yksinkertaisesti huonon maun osoitus, yksi käyttäjä kommentoi videota BBC:n Facebook-sivulla.

– Jos Isis pommittaa jossain päin Britanniaa ja tappaisi viattomia ihmisiä, olisiko tämä ohjelma kenestäkään enää hauska? En usko, toinen kirjoittaa.

Monet ovat myös kyseenalaistaneet tv-lupamaksujen tarpeellisuuden, jos niillä rahoitetaan kyseenalaisiksi katsottuja sisältöjä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme