Mainos
Mainos

BBC: Reunionin saarelta löytyi ehkä toinen lentokoneen osa

Intian valtamereltä Reunionin saarelta on löytynyt mahdollisesti toinen lentokoneen osa, uutisoi yleisradioyhtiö BBC ja amerikkalaissivusto Sky News.

Kyse saattaa olla lentokoneen ovesta. Se on luovutettu viranomaisille tutkittavaksi. Osa löytyi läheltä St. Deniksen kaupungin rantaa. 

Ranskalle kuuluvalta Reunionilta löytyi tällä viikolla siivenkappale, joka on viety tutkittavaksi Ranskaan. Kappale saattaa olla peräisin kadonneesta malesialaiskoneesta. Viranomaiset ovat varmistaneet tähän mennessä, että koneen osa on peärisin samanlaisesta koneesta, kun kadonnut MH370. 

Australian viranomaiset ovat kuitenkin varoittaneet, että siiven pala tuskin ratkaisee malesialaiskoneen mysteeriä, vaikka kyse olisikin kadonneen koneen osasta. Alueen merivirrat ovat oikukkaita, joten voi olla mahdoton selvittää tarkemmin, mistä pala on ajautunut Reunionille.

Malaysia Airlinesin lento MH370 katosi maaliskuussa 2014, kun se oli matkalla Kuala Lumpurista Pekingiin. Boeing 777 -koneessa oli yhteensä 239 matkustajaa ja miehistön jäsentä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme