Mainos
Mainos

Belgian ammuskelussa kuoli kaksi teiniä ja vanhus

Väkijoukkoon iltapäivällä Belgiassa hyökännyt mies on liègeläinen 33-vuotias Nordine Amrani. Hän surmasi kolme ihmistä. 15-vuotias poika kuoli heti vammoihinsa. 17-vuotias poika ja 75-vuotias nainen kuolivat myöhemmin sairaalassa. Lisäksi 75 ihmistä sai vammoja, osalla vammat ovat vakavia.

Mies on poliisin vanha tuttu. Välikohtaus alkoi, kun Amrani avasi tulen ja heitti kranaatteja vilkkaalla torilla. Hyökkäyksen päätteeksi mies ampui itsensä.

Amrani oli tullut kuulusteltavaksi häneen liittyvään tapaukseen oikeustaloon, joka sijaitsee Saint-Lambertin aukion läheisyydessä.

Hänet oli aiemmin tuomittu aseiden ja ammusten laittomasta hallussapidosta, huumekaupasta ja suuresta kannabisviljelmästä.

Poliisi ei vielä osaa kertoa tarkkaa syytä veriteolle, mutta terrorismista ei tiettävästi ole kyse. Miehellä ei poliisin mukaan ollut mielenterveydellisiä ongelmia.

(MTV3 - STT)

Katso Janne Hopsun juttu (Kymmenen uutiset 13.12.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme