Mainos
Mainos

Beninin turmakoneen mustat laatikot löydetty

Mustien laatikoiden toivotaan selkeyttävän lento-onnettomuuden syytä.

Beninissä joulupäivänä mereen syöksyneen lentokoneen mustat laatikot on löydetty. Sukeltajat löysivät lennon tapahtumia taltioivat laatikot lauantaina. Niiden toivotaan selkeyttävän onnettomuuden syytä.

Eilen merestä löydettiin yhdeksän onnettomuuden uhria lisää. Kuolleet nostivat onnettomuudessa henkensä menettäneiden määrän jo melkein 140:een. Uhrien joukossa oli myös 15 bangladeshilaista YK-rauhanturvaajaa, jotka olivat lomamatkalla tehtävistään Sierra Leonessa ja Liberiassa.

Ainakin 110 kuolleista oli Libanonin kansalaisia. Koneessa oli ilmeisesti 161 matkustajaa ja miehistön jäsentä. Virallisten tietojen mukaan pelastuneita on 21, heistä osa vakavasti loukkaantuneita.

Lentokone syöksyi mereen länsiafrikkalaisessa Beninissä heti nousun jälkeen. Kone oli matkalla Sierra Leonesta Beninin pääkaupungin Cotonoun kautta Beirutiin.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme