Mainos
Mainos

Bensa-asemalla sattui moka – yli 150 autoa vahingoittui

Saksassa noin 160 auton omistajaa koki ikävän yllätyksen, kun bensa-asemalla oli tankattu vahingossa dieseliä ja bensaa päinvastaisiin säiliöihin. Tapauksesta aiheutui arviolta noin 100 000 euron vahingot, kertoo The Local.

Tapaus sattui Burgdorfin kaupungissa viikonloppuna. Bensa-aseman varastotankkeja täyttänyt kuljettaja oli perjantaina vahingossa täyttänyt diesel-säiliön bensiinillä ja päinvastoin.

Virhettä ei huomattu vasta kuin lauantai-aamuna. Tuota ennen lukuisat autoilijat olivat ehtineet käydä tankkaamassa väärää polttoainelaatua.

Ainakin 40 asiakasta on ilmoittanut tapauksen autolleen aiheuttamista vaurioista. Bensa-asema on lisäksi löytänyt 60 muuta väärää polttoainetta tankannutta jäsenkorttiensa kautta. Lisää väärintankanneita jäljitetään yhä.

Paikallinen mekaanikko kertoo korjanneensa jo kymmenen autoa tapauksen vuoksi.

– Tankki täytyy tyhjentää kokonaan, polttoainejärjestelmä on puhdistettava ja filtteri vaihdettava. Auton mallista ja tankin koosta riippuen se maksaa noin 300–500 euroa, mekaanikko kertoi.

Bensa-aseman johtaja Cord Bösch on puolustanut virheen tehnyttä kuskia. Böschin mukaan kuka tahansa olisi voinut tehdä vastaavanlaisen erehdyksen.

Kaikkiaan vääriin tankkeihin päätyi yhteensä 12 000 litraa polttoainetta. Bensa-aseman toiminta on palannut ennalleen virheen jäljiltä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme