Mainos
Mainos

Berliinin poliisi selvittänyt vauvan murhaa yli vuoden: Kutsui 1600 naista tutkimuksiin

Poliisi on kutsunut 1600 naista DNA-testeihin Berliinissä selvittääkseen yli vuosi sitten kuolleena löytyneen vauvan äidin henkilöllisyyden, kertoo Berliner Morgenpost.

Viime vuoden maaliskuussa Lichtenbergin kaupunginosasta Berliinistä löydettiin roskapussista kuollut vauva. Berliner Morgenpostin mukaan poliisin murhayksikkö on etsinyt vauvan äitiä siitä lähtien turhaan.

Yli vuotta vauvan löytymisen jälkeen poliisi kutsui kaikki Lichtenbergin alueen naiset, jotka voivat saada lapsia, geenitutkimuksiin.

1600 naiselta aiotaan ottaa syljestä DNA-näyte ja verrata sitä vauvan DNA:han. Berliner Morgenpostin mukaan tutkimuksissa oli eilen käynyt 184 naista.

Poliisi epäilee, että vauvan äiti olisi Euroopan kaakkoisosista ja saapunut Berliinin alueelle vain muutamia vuosia ennen vauvan syntymää.

Poliisi pyytää vihjeitä naisista, jotka ovat olleet vuoden alussa 2016 raskaana, mutta joilla ei ole näkynyt myöhemmin lasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme