Mainos
Mainos

Berlusconi erokysymyksestä: Oletteko hulluja?

Italian pääministeri Silvio Berlusconi pitää naurettavana ajatusta paikkansa jättämisestä seksikohun vuoksi. Maan syyttäjäviranomaisten mukaan Berlusconi on käyttänyt lukuisten nuorten prostituoitujen palveluja.

Opposition kysyessä, aikooko hän jättää tehtävänsä kohun vuoksi, vastaus oli:

– Oletteko hulluja?

Syyttäjät epäilevät, että Berlusconi luovutti luksusasuntoja prostituoitujen käyttöön ja sai näiltä korvaukseksi seksipalveluja. Milanon seudulla sijaitsevissa asunnoissa ilman vuokraa asuneet nuoret naiset kutsuttiin Berlusconin juhliin.

– Jos pääministerillä olisi hiukkaakaan itsekunnioitusta, hän jättäisi tehtävänsä ennen kuin ikävät syytteet nostetaan, sanoo suurimman oppositiopuolueen johtaja Dario Franceschini.

Toimittajien tivatessa Berlusconilta onko hän edes harkinnut eroa, pääministeri totesi, että jonkun muun tulisi erota.

- Minua tässä on loukattu, ja sen myötä demokratia on tullut loukatuksi, koska tällaiset asiat ovat aivan käsittämättömiä demokraattisessa valtiossa, Berlusconi sanoi.

Berlusconi on kiistänyt kaikki epäilyt yhteyksistä prostituoituihin. Hän on myös pitänyt naurettavana ajatusta, että hänen olisi täytynyt maksaa seksistä.

(MTV3 - Reuters - RAI)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme