Mainos
Mainos

Berlusconi: Olen Italian paras johtaja

Italian pääministeri Silvio Berlusconi on väläyttänyt jälleen sanallisia lahjojaan.

Seksiskandaaleissa ryvettynyt Berlusconi torjui nimittäin kriitikkonsa sanomalla, että hän on kiistatta paras johtaja koko Italian historiassa. Pääministeri myös totesi, ettei ole koskaan harkinnut eroavansa yksityiselämänsä vuoksi.

- Uskon vilpittömästi olevani Italian paras pääministeri 150 vuoteen (vuonna 1861 tapahtuneen yhdistymisen jälkeen), Berlusconi totesi vaatimattomasti lehdistötilaisuudessa Sardiniassa.

72-vuotias mediamoguli hyökkäsi myös espanjalaista El Pais -sanomalehteä vastaan, joka muun muassa julkaisi arkaluontoisia kuvia vähäpukeisista nuorista naisista Berlusconin huvilalla. Pääministerin mukaan lehtiväitteet siitä, että hän on käyttänyt prostituoitujen palveluja, ovat pelkkää panettelua.

Hän sanoi myös olevansa prostituoituna toimineen Patrizia D'Addarion uhri. D'Addario on julkaissut kännykällään nauhoittamia keskusteluja, joissa hän keskustelee pääministerin kanssa yhteisen yön viettämisestä.

Berlusconi ei ole kiistänyt seksisuhdetta D'Addarioon. Hän ei ole kuitenkaan omien sanojensa mukaan maksanut naisen palveluksista tai edes tiennyt tämän olevan prostituoitu.

Pääministeri uhkasikin haastaa Patrizia D'Addarion oikeuteen ainakin neljästä eri rikoksesta, joista voi saada peräti 18 vuoden vankeustuomion.

(MTV3 - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme