Mainos
Mainos

Berlusconi vertasi itseään Jeesukseen

Italian pääministeri Silvio Berlusconi vertasi itseään jo aiemmin Napoleoniin.

Italian pääministeri Silvio Berlusconi aloitti viikonvaihteessa kampanjointinsa parlamenttivaaleihin vertaamalla itseään Jeesus Kristukseen. Jo aiemmin hän vertasi itseään Napoleoniin sanoen, että vain Ranskan keisari on tehnyt maansa hyväksi enemmän kuin Berlusconi.

-Olen politiikan Jeesus Kristus, kärsivällinen uhri, joka kestää kaiken ja joka uhraa itsensä kaikkien puolesta, hän sanoi kannattajilleen järjestetyillä illallisilla lauantaina.

Parlamenttivaalit on määrä pitää 9. ja 10. huhtikuuta. Tuoreimpien mielipidemittausten mukaan oppositiossa oleva keskustavasemmisto on noin viiden prosenttiyksikön johdossa ennen Berlusconia.

Berlusconi kertoi samoilla illallisilla antaneensa "vakavasti otettavan amerikkalaisyhtiön" tehtäväksi oman mittauksen, joka osoitti pääministerin itsensä olevan voitolla. Hän ei kuitenkaan kertonut tarkempia yksityiskohtia tutkimuksen tekijästä.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme