Mainos
Mainos

Bernie Sanders tapasi Obaman - valmis tekemään yhteistyötä Clintonin kanssa

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja demokraattien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Bernie Sanders ovat tavanneet Valkoisessa talossa.

Tapaamisen jälkeen Sanders kertoi olevansa valmis yhteistyöhön puolueen ja Hillary Clintonin kanssa, muttei silti jättäytynyt pois kisasta.

Sanders painotti, että tekee kaikkensa estääkseen, ettei republikaanien Donald Trumpista tule seuraavaa Yhdysvaltain presidenttiä. Sanders aikoo silti pysyä viimeisissä Washington DC:n esivaaleissa mukana

Sandersin tavoitteena on varmistaa, että hänen ajamansa vasemmistolaisemmat arvot pääsevät pysyvämmin puolueen agendaan. Sanders on herättänyt Yhdysvalloissa voimakkaan kansaliikkeen tasa-arvoisemman terveydenhuollon ja palkkojen puolesta.

Washingtonin esivaalit pidetään ensiviikolla. Sandersin odotetaan asettuvan puolueen ehdokkuuteen yltäneen Clintonin tueksi sen jälkeen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme