Mainos
Mainos

Beslanin panttivankeja kateissa

Venäjän lehdistön mukaan vajaat sata panttivankia on yhä kateissa, mutta uhrien perheiden kokoamalla kadonneiden listalla on yli kaksisataa nimeä.

Kaksi viikkoa Beslanin koulun panttivankidraaman päättymisen jälkeen kaappauksen uhrien määrästä ei vieläkään olla päästy yksimielisyyteen. Venäjän lehdistön mukaan vajaat sata panttivankia on yhä kateissa, mutta uhrien perheiden kokoamalla kadonneiden listalla on yli kaksisataa nimeä.

Pohjois-Ossetian televisio esittää päivittäin 83 verilöylyssä kadonneen panttivangin kuvia. Venäjän viranomaisten mukaan koulusta on löytynyt 91 ruumista, joita ei ole pystytty tunnistamaan. Luvut hämmentävät panttivankien omaisia, joiden mukaan kateissa on jopa 210 ihmistä.

Omaisia kuohuttavat myös silminnäkijälausunnot, joiden mukaan useiden kateissa olevien ihmisten on nähty pakenevan koulusta ennen kaappauksen päättymistä verilöylyyn.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme