Mainos
Mainos

Bild: Kaupustelijoina esiintyvät itsemurhapommittajat uhkaavat Euroopan lomakohteita

Saksalaislehti Bildin mukaan italialainen tiedustelupalvelu varoittaa terrori-iskun uhasta eurooppalaisissa rantalomakohteista.

Italian tiedustelupalvelu varoittaa Saksan tiedustelupalvelua kaupustelijoiksi pukeutuneista terroristeista Euroopan rannoilla, kertoo saksalaislehti Bild.

Viranomaisten mukaan itsemurhapommittajat suunnittelevat piilottavansa räjähteitä ja automaattiaseita aurinkotuolien alle.

– Voi olla, että tämä on terroristien uusi suunnitelma. Rannalla ihmisiä on vaikeaa suojella, viranomaislähde kertoo Bildille.

Vartoitus koskee ranta-alueita Italiassa, Espanjassa ja Etelä-Ranskassa.

Terroristit ovat lähteiden mukaan nigeralaisen terroristijärjestö Boko Haramin tukijoita Senegalista. Boko Haram kertoi kannattavansa Isisiä viime vuonna.

Italialaislehdet Il giornale ja Libero ovat jo kertoneet mahdollisesta rantapommittajien uhasta. Lehtien mukaan miehillä on matkustuspaperit kunnossa, sillä he matkustavat kaupustelutarkoituksissa paljon Italian ja Afrikan välillä.

Matkustusvaroitusta ei ole toistaiseksi annettu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme