Mainos
Mainos

Blair haluaa jatkaa pääministerinä

Blair aikoo jatkaa puolueensa johdossa viime aikoina kohtaamastaan kritiikistä huolimatta.

Britannian pääministeri Tony Blair aikoo johtaa työväenpuolueen kolmanteen perättäiseen vaalivoittoon seuraavissa parlamenttivaaleissa.

Blair aikoo jatkaa puolueensa johdossa viime aikoina kohtaamastaan kritiikistä huolimatta. -Tämä on erittäin nautittava ja palkitseva työ kaikista ongelmista ja paineista huolimatta. Aion jatkaa sen tekemistä, Blair sanoi News of the World -iltapäivälehdelle sunnuntaina.

Blairin suosio on laskenut Irakin sodan jälkeen. Suosiota ovat laskeneet myös vihjailut hallituksen osallisuudesta joukkotuhoaseasiantuntijan itsemurhaan.

Oppositiossa olevat konservatiivit ovat nostaneet viime kuukausina kannatustaan selvästi. Lisäksi Blairin työväenpuolueessa on esiintynyt kapinahenkeä. Britanniassa onkin liikkunut huhuja siitä, että Blair luovuttaisi puolueen puheenjohtajan paikan valtionvarainministeri Gordon Brownille.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme