Mainos
Mainos

Blair: Ilmaiskut eivät riitä

Washingtonissa vierailleen Britannian pääministeri Tony Blairin mukaan ilmaiskut eivät yksin riitä Talebanin nujertamiseen.

Blair ja Yhdysvaltain presidentti George W. Bush kommentoivat sotatoimia myöhään eilen illalla pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Blairin mukaan ilmaiskujen lisäksi suunnitelmissa on muitakin sotatoimia. Blair kiisti myös väitteet, joiden mukaan kansainvälinen liittoutuma olisi heikkenemässä. Hänen mukaansa terrorisminvastainen liittouma on vahvempi kuin koskaan.

Presidentti Bush puolestaan julisti, että Yhdysvaltain iskut ovat ajaneet Osama bin Ladenin pakosalle, kun ilmavoimien B-52-pommittajat moukaroivat jälleen Talebanin etulinjoja.

Britannian pääministeri Tony Blair on yksi niistä useista valtionpäämiehistä, joita Bush tapaa tällä viikolla. Bush on kiihdyttänyt näkyvästi diplomaattisia ponnistelujaan terrorismin vastaisen sotansa puolesta.

(MTV3-STT)

(Huomenta Suomi 08.11.2001)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme