Mainos
Mainos

Bob Dole Kosovoon rauhanmatkalle

Entinen senaattori ja presidenttiehdokas Bob Dole matkustaa Kosovoon taivuttelemaan kriisin osapuolia hyväksymään rauhansopimuksen. Asiasta ilmoitti Yhdysvaltain ulkoministeriö illalla.

-Hän on taitava henkilö, jolla on vaikutusvaltaa Kosovon albaaneihin, koska hän on puhunut heidän puolestaan vuosikausia, ulkoministeriön edustaja sanoi.

Yksityiskohtaisia matkasuunnitelmia ei ole vielä tehty, mutta Dolen on tarkoitus tavata kriisin osapuolien johtajia Kosovossa. Myöskään tapaaminen Jugoslavian presidentin Slobodan Milosevicin kanssa ei ole poissuljettu, ulkoministeriön edustaja sanoi.

EU:n ja Yhdysvaltain sovittelijat sanoivat eileniltana, että neuvotteluissa oli nähtävissä positiivista edistystä. Keskusteltuaan päivän albaaniedustajien kanssa sovittelijat sanoivat, että nämä olivat entistä myöntyväisempiä hyväksymään rauhansopimuksen.
(STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme