Mainos
Mainos

Brasilialaisnainen yllättyi pahanpäiväisesti: Alligaattori majaili sohvan takana

Brasilialainen nainen säikähti pahanpäiväisesti huomatessaan alligaattorin piileskelevän sohvansa takana. Alligaattori oli kulkeutunut naisen asuntoon rankkasateiden aiheuttamien tulvien jälkeen Parauapebasin kylässä Brasiliassa. Asiasta kertoo BBC-uutiskanava.

Nainen huomasi alligaattorin, kun hän löysi poikansa silittävän eläimen päätä. Nainen nappasi pojan kauemmaksi ja soitti palokunnalle. Palokunta nappasi vihdoin 1,5-metrisen alligaattorin.

Palomiesten mukaan perhe oli onnekas, kun alligaattorilla ei juuri sillä hetkellä ollut nälkä. Palomies Luiz Claudio Fariasin mukaan eläin olisi hyvinkin voinut vahingoittaa poikaa pahoin, tai jopa tappaa hänet.

Farias kertoi, että alligaattorien tai käärmeiden löytäminen Parauapebasissa sijaitsevista asunnoista ei ole ihmeellistä. Talot on rakennettu hyvin lähelle jokia ja sademetsää.

Fariasin mukaan alligaattori vapautettiin takaisin luontoon alueelle, jossa ei ole niin paljon asutusta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme