Mainos
Mainos

Britannian pääministeri Makedoniaan

Britannian pääministeri Tony Blair matkustaa tänään Makedoniaan tapaamaan Kosovon pakolaisia sekä Makedoniassa olevia Naton joukkoja. Yksityiskohtia Blairin ohjelmasta ei julkistettu turvallisuussyistä.

Brittiläisissä lehdissä olleiden tietojen mukaan Blair aikoo matkansa aikana ilmoittaa, että Britannia on halukas ottamaan vastaan lisää Kosovon albaanipakolaisia. Britannia on joutunut arvostelun kohteeksi, koska se on tähän mennessä ottanut vasta 320 pakolaista.

-Meille on kerrottu, että pakolaiset haluavat palata takaisin koteihinsa niin pian kuin mahdollista. Haluamme arvioida, onko asia vielä näin vai pitäisikö meidän varautua ottamaan lisää (pakolaisia)", Blairin edustaja sanoi.

Huomenna Blair matkustaa Romaniaan, missä hän tapaa pääministeri Radu Vasilen. Romanian hallitus on kertonut olevansa valmis tukemaan Jugoslavian vastaista kansainvälistä öljysaartoa.
(STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme