Mainos
Mainos

Britannian sisäministerin ryöpytys pahenee

Maan sisäministeriötä syytetään huumerikollisten matkustuskieltojen laiminlyömisestä ja tuomittujen pedofiilien vapauttamisesta.

Britannian poliisi etsii useita rikollisia, jotka ovat saattaneet paeta maasta sisäministeriön laiminlyönnin takia. Epäilyistä kertoi Britannian yleisradio BBC.

BBC:n mukaan viranomaiset eivät olleet vahingossa saattaneet voimaan lähes 150 huumerikollisen matkustuskieltoa. Sisäministeriö korostaa, että useimmat heistä ovat edelleen telkien takana. Viidentoista olinpaikasta ei ole kuitenkaan varmuutta.

Sisäministeriötä syytetään ennestään kahden tuomitun pedofiilin vapauttamisesta. Tuomarit perustelivat ratkaisuaan ohjeilla, joiden mukaan vankilaan passittamista pitäisi välttää, jos on muita vaihtoehtoja.

Sisäministeri John Reid kiistää kehottaneensa oikeuslaitosta lieventämään rangaistuksia vankiloiden ahtauden takia. Hän on saanut myös pääministeri Tony Blairin tuen.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme