Mainos
Mainos

Britannian terrorismitutkinnassa useita kotietsintöjä

Sanomalehti Guardianin mukaan poliisi on jo kuukausia tutkinut epäiltyä terroristien koulutusleirien verkostoa Britanniassa.

Britannian poliisi on tehnyt eilen 17 kotietsintää Lontoossa osana epäillyn terroristien koulutus- ja värväysverkoston tutkintaa. Poliisille myönnettiin myös lisäaikaa pidätettyinä olevien 14 epäillyn kuulusteluihin.

Lisäksi poliisi on tehnyt kaksi päivää etsintöjä islamilaisessa koulussa Etelä-Englannissa.

Oikeuslaitos on antanut poliisille keskiviikkoon asti aikaa kuulustella kolmea pidätettyä ja perjantaihin asti aikaa pitää yhtätoista muuta säilössä. Tämän jälkeen heitä vastaan on nostettava syytteet, tai pyydettävä lisää aikaa kuulusteluihin.

Sanomalehti Guardian kertoo, että poliisi on tutkinut epäiltyä terroristien koulutusleirien verkostoa Britanniassa. Lehden mukaan osaa kiinniotetuista on seurattu jo kuukausia, minkä aikana nämä ovat osallistuneet epäillylle terroristileirille.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme