Mainos
Mainos

British Airwaysin lennot takkuavat edelleen, yhtiö palauttaa lippurahoja

British Airwaysin tietojärjestelmäviasta alkaneet ongelmat ovat jatkuneet tänään edelleen.

Lentoyhtiö joutui perumaan Lontoon Heathrow'n kentältä noin 60 lentoa. Gatwickissa lentoja oli tänään myöhässä, mutta yhtään ei jouduttu perumaan.

Maailmanlaajuinen tietojärjestelmävika lamautti eilen täysin British Airwaysin toiminnan molemmilla kentillä. Yhtiö on pahoitellut viasta aiheutunutta kaaosta ja lentojen peruuntumisia. Yhtiön mukaan matkustajat saavat peruuntuneista lennoista rahansa takaisin tai heille järjestetään paikka uudelle lennolle mahdollisimman pian.

Yhtiö palauttaa lippurahoja

Vika iski erityisen hankalaan aikaan, koska Britanniassa vietettiin pitkää viikonloppua ja matkustajia oli liikkeellä paljon.

British Airways on pahoitellut viasta aiheutunutta kaaosta ja lentojen peruuntumisia. Yhtiön mukaan matkustajat saavat peruuntuneista lennoista rahansa takaisin tai heille järjestetään paikka uudelle lennolle mahdollisimman pian. Yhtiö on myös lisännyt joustoa varausten muuttamista koskeviin sääntöihinsä niiden asiakkaidensa kohdalla, joita peruutukset ovat koskeneet.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme