Mainos
Mainos

Brittikuninkaalliset turvautuvat imagoasiantuntijaan

Britannian kuninkaalliset palkkaavat oman imagoasiantuntijan. Julkisuusekspertin on määrä antaa briteille tietoa monarkian roolista ja sen eduista.

Ratkaisu ammattimaisesta julkisuuskuvan hoidosta syntyi sen jälkeen, kun kuninkaalliset saivat tilaamansa mielipidetiedustelun tuloksista lukea, että he ovat mm. etäisiä ja tuhlailevia, kertoo sanomalehti The Sunday Times. Julkisuusekspertin tulee pitää huolta siitä, että kuninkaalliset esiintyvät yksimielisinä tärkeissä julkisissa tiedonannoissa.

Britannian kuninkaalliset näyttävät ottaneen vaarin prinsessa Dianan kuoleman jälkeen julkaistusta mielipidetutkimuksesta. Kuninkaallisia moitittiin siinä kovasanaisesti kylmyydestä ja etäisyydestä hetkenä, jolloin koko kansa suri rakastettua prinsessaa.

Useimmat britit haluaisivat, että kuninkaallinen perhe kuuntelisi enemmän yleisön mielipiteitä. "Kumarrukset, niiaukset, valkoiset hansikkaat ja tanssiaiset" voisivat sen sijaan jäädä brittien mielestä vähemmälle.
(STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme