Mainos
Mainos

Brittiläinen Joe, 89, laittoi työnhakuilmoituksen lehteen – "Pelastakaa minut tylsyydeltä"

Isossa-Britanniassa 89-vuotias sotaveteraani etsi osa-aikatöitä, jottei kuolisi ilmoituksensa sanojen mukaan tylsyyteen. Paikallislehdessä julkaistu ilmoitus teki miehestä Etelä-Devonissa lähes julkkiksen, kertoo brittilehti The Guardian.

Joe Bartley asuu Etelä-Devonin Paigntonissa ja hän julkaisi paikallislehti Herald Expressissä työnhakuilmoituksensa, jossa lausuttiin näin: ”Eläkeläinen, 89, etsii työpaikkaa Paigntonin alueelta. 20 tuntia + viikossa. Yhä kyvykäs siivoamaan, kevyisiin puutarhatöihin, tee-itse-töihin ja kaikkeen mahdolliseen. Minulla on suosituksia. Olen entinen sotilas ilmavoimista. Pelasta minut kuolemasta tylsyyteen!”.

The Guardianille alkuviikolla antamassaan haastattelussa Bartley kuvailee ilmoituksen synnyttäneen hulluja reaktioita ja tehneen hänestä jopa jonkinlaisen julkkiksen.

– Kun laitoin ilmoituksen lehteen, luulin, että vanha mies vain etsii töitä. En oikein ymmärrä mikä siinä on niin erikoista, mutta nyt olen saavuttanut näemmä julkkisstatuksenkin?

Joe Bartley on asunut yksin siitä lähtien kun hänen vaimonsa kuoli kaksi vuotta sitten. The Guardianille mies kuvailee kaipaavansa edesmennyttä vaimoaan syvästi ja yksin asuessaan hän on huomannut että kotona ei ole ketään kenelle puhua.

– Tykkään lukea ja katson jonkin verran televisiota, mutta sieltä tulee niin paljon hölynpölyä nykyään. Minä vain tylsistyn, kun ei ole mitään tekemistä. Ajattelin, että vaikka olen 89-vuotias, niin pystyn silti työskentelemään.

Ilmoitus on poikinut jo puhelinsoittoja. Bartley kertoo saaneensa kaksi erillistä tarjousta naishenkilöiltä esimerkiksi maalaustöihin ja vaatekaapiston kokoamiseen.

– Kerroin heille, että etsin säännöllistä osa-aikatyötä.

Osamotivaationa miehelle on työssä se, että hän pystyisi maksamaan asuntonsa vuokran itsenäisesti. Nyt vuokranmaksussa auttaa valtiolta saatu asumistuki.

– Sen takia haluan vähintään 20 tuntia viikossa töitä, jotta pystyn maksamaan vuokran. Asumistuki on hieno asia, mutta haluan olla oman talouteni herra ja maksaa itse. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme