Mainos
Mainos

Brittipankkiirin karmea kaksoiselämä – syytetään kahden naisen murhaamisesta raa'asti

Hongkongissa on käynnissä oikeudenkäynti brittiläistä pankkiiria Rurik Juttingia vastaan. Miestä syytetään kahden indonesialaisen naisen raa’asta murhasta.

Naiset löytyivät kuolleina miehen luksusasunnolta marraskuussa 2014, kun mies soitti itse poliisit paikalle.

Oikeudenkäynti miestä vastaan alkoi tällä viikolla. Tänään oikeus katsoi syytettynä olevan entisen pankkiirin puhelimesta löytyneitä videoita, joissa mies kiduttaa ja raiskaa toisen naisista, 23-vuotiaan Sumarti Ningsihin. Naisen ruumis löydettiin poliisien toimesta matkalaukusta.

Videoilla mies pahoinpitelee naista toistuvasti ja ottaa myös huumeita. Mies myös videoi itseään murhan jälkeen, jossa hän puhuu taposta.

– Noin viisi minuuttia sitten tapoin, murhasin tämän naisen. Olen ottanut paljon kokaiinia. Kidutin häntä pahasti kolmen päivän ajan, Jutting kertoo videossa, joka esitettiin oikeudelle.

31-vuotias Jutting on tähän asti kiistänyt syyllistyneensä murhiin. Mies vetoaa syyntakeettomuuteen. Hän on myöntänyt tapon.

Mies työskenteli suuressa pankissa Hongkongissa, lisäksi hän on opiskellut arvostetussa Cambridgen yliopistossa. Pankki, Bank of America, on kertonut, että mies ei enää ole vuoden 2014 jälkeen työskennellyt pankissa, mutta ei ole kommentoinut tapausta enempää. 

Toisen naisen mies tappoi baari-illan jälkeen. 26-vuotias Seneng Mujiasihin kurkku viillettiin auki sen jälkeen kun syytetty Jutting oli tarjonnut tälle rahaa seksistä.

Mujiasih työskenteli Hongkongissa kotiapulaisena. Ensimmäinen murhattu nainen, Ningsih, oli vierailemassa Hongkongissa turistiviisumilla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme