Mainos
Mainos

Brittilehdet: Varapääministeri ja pääministeri tukkanuottasilla europäätöksen takia

Britannian median mukaan maan varapääministeri Nick Clegg on raivoissaan pääministeri David Cameronille, jonka johdolla maa jättäytyi EU-maiden sorvaaman hallitustenvälisen sopimuksen ulkopuolelle. EU-maiden perjantaina tekemällä sopimuksella yritetään ratkaista euromaiden velkakriisi.

Liberaalidemokraattisen puolueen johtaja Clegg on tunnetusti EU-myönteinen, mutta hän on puoltanut julkisesti pääministeri Cameronin päätöksiä ja korostanut hallituksen yksimielisyyttä asiassa.

The Independent -lehti kirjoittaa kuitenkin nimettömiin lähteisiin tukeutuen, että Clegg on tuohtunut Cameronin päätöksestä.

-Nick ei pidä päätöstä hyvänä Britannialle, työpaikkakehityksellä tai talouskasvulle, kuvailee eräs lähde Cleggin mielialaa.

Kansa seisoo yhä Cameronin takana. Yli 60 prosenttia Mail on Sunday -lehden teettämään kyselyyn vastanneista pitää pääministerin päätöstä oikeana.

(MTV3 - STT - Reuters - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme