Mainos
Mainos

Brittimedia: Rikkaat ja kuuluisat rahoittavat EU:sta irtautumista ajavaa kampanjaa

Britanniassa aloitetaan syyskuussa EU:sta irtautumista ajava kampanja, kertoi maan media sunnuntaina.  

Independent- ja Telegraph-lehtien mukaan 20 miljoonan punnan (noin 28 miljoonan euron) kampanjan rahoittajissa on mukana Britannian varakkaimpia ihmisiä.  

Järjestäjäjoukko koostuu bisnesihmisistä ja yrittäjistä, ja kampanjan lähettiläiksi on kutsuttu urheilutähtiä ja muita kuuluisuuksia.  
Kampanjaa varten on vuokrattu toimistoja ja hankittu henkilökuntaa. Lisäksi järjestäjät ovat palkanneet yrityksen auttamaan niin ikään syyskuussa alkavassa viestintä- ja mainoskampanjassa.  

Ryhmää johtaa vakuutusmiljonääri Arron Banks, joka viime vuonna lahjoitti itsenäisyyspuolue Ukipille miljoona puntaa (noin 1,4 miljoonaa euroa).

EU-jäsenyyttä vastustavia kampanjoita on Britanniassa useita.  
Britanniassa aiotaan järjestää kansanäänestys EU-jäsenyydestä viimeistään vuonna 2017.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot