Mainos
Mainos

Brittimies säästää erikoisella tavalla ruokakustannuksista - syö raatoja

44-vuotias Jonathan McGowan kertoo Daily Mail -lehden haastattelussa syöneensä 30 vuoden ajan teiden varsilta ja metsistä löytämiään kuolleita eläimiä. Eläintentäyttäjänä työskentelevä McGowan sanoo, että ei itse metsästä eläimiä, vaan syö ainoastaan kuolleita eläimiä.

Ensimmäisen kerran McGowan kertoo tehneensä ruokaa yliajetusta kyystä 14-vuotiaana.

– Kyy ei itse asiassa maistunut kovinkaan hyvältä, mutta se herätti kiinnostukseni, ja mietin mitä kaikkea muuta voisin syödä, ja miltä ne maistuisivat.

Nykyään McGowanin ruokalistalla on muun muassa hiiriä, myyriä, siilejä, variksia, puluja ja lokkeja. Hänen mielestään on parempi vaihtoehto syödä luonnosta kuolleena löydettyjä eläimiä kuin markettien tuotettua lihaa.

McGowan kertoo asuneensa tehotuotantokanalan vieressä, ja huomanneensa miten likaisia ja sairaita eläimet siellä olivat. Hän lisää, ettei ole koskaan tullut kipeäksi syömästään lihasta, koska on huolellinen, eikä syö koskaan lihaa, joka ei ole tuoretta tai jonka kuolintapaa hän ei tiedä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme