Mainos
Mainos

Brittimies sokeutui, koska ei suostunut nukkumaan naisystävänsä kanssa – naisen ex-mies heitti rikkihappoa kasvoille

Brittimies sokeutui, kun hänen naisystävänsä entinen rakastaja heitti rikkihappoa miehen kasvoille. Asiasta kertoo kuva- ja uutistoimisto Caters.

Leicesteriläinen Daniel Rotariu sokeutui ja sai kasvoihinsa pahat arvet hyökkäyksessä, jonka takana uskotaan olleen hänen naisystävänsä Katie Leongin ja tämän entisen miesystävän Mark Cummingsin. Cummings on myös Rotariun entinen asuinkumppani.

Rotariu kertasi traagisia tapahtumia oikeudessa toissapäivänä. Hän ei päässyt todistajan aitioon omin avuin, vaan hänet jouduttiin avustamaan sinne.

Rotariun mukaan Cummings heitti rikkihappoa hänen kasvoilleen hänen ollessaan nukkumassa.

Rotariu uskoo, että syyskuussa tapahtunut hyökkäys oli kosto siitä, että hän oli ”ryöstänyt” Leongin Cummingsilta. Toisaalta naisen arvellaan usuttaneen entisen poikaystävänsä raakaan tekoon sen takia, että Rotariu kieltäytyi nukkumasta hänen kanssaan riidan jälkeen.

Rotariu kertoi oikeudessa luulleensa ensin, että hänen päälleen heitetty aine oli kiehuvaa vettä. Rotariu kertoi oikeudessa myös yritteensä suojella kasvojaan käsillään, mutta hyökkääjä oli vetänyt ne pois.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme