Mainos
Mainos

Brittipoikaa koulukiusattiin vuosia vegaaniuden takia – löydettiin hirttäytyneenä kylpyhuoneesta

Britanniassa 12-vuotias koulupoika teki itsemurhan sen jälkeen, kun muut oppilaat olivat heitelleet hänen päälleen lihaa koulun kanttiinissa. Poikaa oli kiusattu sen vuoksi, että hän oli vegaani. Pojan itsemurhasta kertoo The Telegaph.

Tapaus sattui Hertfordshiren kreivikunnan alueella Itä-Englannissa. Louie Tom Fenton löydettiin hirttäytyneenä kotitalonsa kylpyhuoneesta tammikuun loppupuolella. The Telegraphin mukaan poikaa oli kiusattu vegaaniuden vuoksi useiden vuosien ajan.

Pojan äiti on kertonut tapauksen tutkinnassa, että poika kävi säännöllisesti terapiassa koulukiusaamisen takia.

Poika oli vetäytynyt koulussa usein omiin oloihinsa syömään ulos, turvaan kiusaajilta. Äidin mukaan poika oli alkanut stressin vuoksi polttamaan myös tupakkaa. Toisinaan kiusattu Louie oli myös vahingoittanut itseään.

Koulu on kertonut viranomaisille, että poika poltti runsaasti tupakkaa ja vietti usein aikaa itseään vanhempien oppilaiden kanssa.

Äiti oli ollut yhteydessä kouluun useita kertoja, mutta kiusaamista ei oltu saatu lopetettua. Paikallinen Viranomaiset aikovat lähettää koululle myllykirjeen, jotta kiusaamiseen ja vahingolliseen käytökseen osattaisiin jatkossa puuttua paremmin.

Louie Tom Fentonin isä on kertonut viranomaisille uskovansa, ettei pojan tarkoituksena ollut tappaa itseään. Kuolemansyyntutkijan mukaan tapauksen tutkimuksissa ei ole löytynyt todisteita, jotka tukisivat tahallista itsemurhaa, joten myös viranomaiset ovat päätyneet isän kannalle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme