Mainos
Mainos

Brittipoliisi haki seksiseuraa – päätyi kannibaalin kynsiin

Brittimies haki seksiseuraa netistä, vastasi seuranhakuilmoitukseen ja seuraukset olivat kohtalokkaat.

Aftonbladet-lehden mukaan 59-vuotias poliisi Gordon Samples sopi keväällä tapaamisesta Grindr-treffisivuston kautta. Treffipaikaksi sovittiin treffikumppanin Stefano Brizzin koti Lontoon eteläosassa. Intiimitapaaminen järjestyi vielä samaksi illaksi.

Semple saapui treffikumppaninsa asunnolle sovitusti, mutta asunnosta hän ei omin avuin enää poistunut. 

Kohtalokkaan treffi-illan tapahtumia on nyt puitu oikeudessa. Britannian yleisradioyhtiö mukaan treffikumppani Brizzi on kertonut, että Semple kuoli seksileikeissä, jotka menivät mönkään.

Brizzin naapurit soittivat poliisin paikalle kiinteistössä leviävän oudon hajun vuoksi. Kun poliisi saapui Brizzin asunnolle, mies kertoi poliisille mitä oli tapahtunut.

– Olen tappanut poliisin. Tapoin hänet viime viikolla. Tapasimme Grindrissä ja tapoin hänet. Saatana sanoi minulle, että minun pitää tehdä niin. Olen koittanut päästä ruumiista eroon, Brizz kertoo BBC:n mukaan.

Asunnolle tullutta poliisia odotti kylpyhuoneessa järkyttävä näky. Kylpyamme oli täynnä happoa, jonka avulla Brizzi oli yrittänyt päästä ruumiista eroon. Brizzi oli tiettävästi saanut idean tv-sarja Breaking Badista.

Oikeudenkäynnin aikana on käynyt lisäksi ilmi, että Brizzi mahdollisesti myös söi treffikumppaninsa ruumista, kertoo Sky News.

Poliisin teknisessä tukimuksessa kuolleen miehen DNA:ta löytyi Brizzin asunnosta useista paikoista. Jälkiä löytyi kylpyhuoneen lisäksi muun muassa tehosekoittimesta, muista keittiövälineistä sekä uunista. Tutkijat löysivät myös puremajälkiä ruumiin säärestä.

Stefano Brizzi kiistää murhan, mutta myöntää rikoksen hautarauhan rikkomisesta yrittäessään hankkiutua eroon ruumiista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme