Mainos
Mainos

Brittipoliisi: Uudet iskut vielä mahdollisia

Lontoossa poliisi on varoittanut uusista terrori-iskuista Lontoossa. Poliisi ei kuitenkaan kannata läpivalaisulaitteita julkisiin kulkuneuvoihin.

Korkea-arvoinen brittipoliisi varoitti lauantaina, että terrori-iskut maassa saattavat jatkua.

-On täysin mahdollista - ottaen huomioon torstain hyökkäykset - että terroristit iskevät uudelleen, sanoi Andy Trotter, Britannian liikennepoliisin varapäällikkö.

-Me tiedämme onnistuneemme rikollisten taltuttamisessa ja tiedämme, että olemme onnistuneet estämään terrori-iskuja Lontoossa, mutta tällä kertaa he pääsivät livahtamaan sisään, hän sanoi.

Trotter sanoi liikennepoliisin tekevän voitavansa, jotta pääkaupungin julkinen liikenneverkosto olisi turvallinen käyttäjilleen. Hän ei kuitenkaan uskonut, että lentokenttien turvajärjestelmiä voitaisiin soveltaa kaupunkiliikenteeseen.

-Jotta elämä Lontoossa jatkuisi ja ihmiset saisivat liikkua vapaasti, on julkisissa kulkuneuvoissa pystyttävä liikkumaan ilman läpivalaisulaitteita, hän arvioi.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme