Mainos
Mainos

Brittitavaratalo taipui rintaliivikohussa

Brittiläinen tavarataloketju on joutunut muuttamaan alusvaatteidensa hinnoitteluperusteita sen jälkeen, kun rintaliivien hinnoista nousi kohu. Suosittu Marks&Spencer -tavaratalo hinnoitteli rintaliivinsä kuppikoon mukaan, jolloin isorintaiset naiset joutuivat maksamaan niistä enemmän.

Liki 13 000 ihmistä ehti allekirjoittaa nettiaddressin, jossa asia tuomittiin epäreiluksi.

Facebook-kampanjan aloitti 26-vuotias Beckie Williams, kun Marks&Spencer ei vastannut hänen tekemäänsä valitukseen. Williams joutui maksamaan 2,20 euroa enemmän rintaliiveistään, koska hänen kuppikokonsa oli suurempi kuin DD.

- Olemme kuunnelleet asiakkaidemme tyytymättömyyttä hinnoitteluun. Heidän mielestään olemme mokanneet (engl. boobed), sanaili tavarataloketjun edustaja.

- Lauantaista 9.toukokuuta lähtien hinta tulee olemaan sama kaikille kuppikoosta riippumatta. Emme aio silti tinkiä laadusta.

Aiemmin yhtiö perusteli käytäntöään sillä, että isompiin rintaliiveihin tarvitaan lisätukea ja enemmän toppauksia ja kangasta.

(MTV3-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme