Mainos
Mainos

Brittituristien raaka murha: Poliisi epäilee teosta kahta maanmiestä

Poliisi pitää hallussaan kahta miestä, joita se epäilee Thaimaassa kuolleina löydettyjen brittituristien raa’sta murhasta, kertoo BBC.

Epäillyt ovat murhattujen tapaan brittejä. Poliisi kuitenkin korostaa, että kaksikkoa ei ole virallisesti pidätetty, mutta heitä kuulustellaan Bangkokissa.  

Hannah Witheridge, 23, ja David Miller, 24 löydettiin toissapäivänä kuolleina rannalta Thaimaan Koh Taon saarelta. Kummankin ruumissa oli erittäin julman väkivallan merkkejä. 

Millerin perhe kuvaili tänään medialle antamassaan lausunnossa häntä ahkeraksi, älykkääksi ja tunnolliseksi nuorukaiseksi. Witheridgen perhe sanoi, että heidän tyttärensä oli kaunis, fiksu ja rakastettava nuori nainen. 

Parin uskotaan tavanneen toisensa vasta saarella rantajuhlien yhteydessä.

Yli 70 Thaimaan poliisia on kuulustellut siirtotyöläisiä ja turisteja murhasta. Ensimmäisenä epäiltynä oli valvontakamerakuvassa näkynyt aasialainen mies, mutta poliisin mukaan hän ei ole syyllinen.

Thaimaa on huolissaan siitä, että raaka teko suositulla saarella vaikuttaa negatiivisesti maan turismiin. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme